Български

Гардероби

Гардероби по поръчка. Цени. Конфигуратор на гардероби.

Начало Статии Гардеробна система LINEA
Назад

Гардеробна система LINEA

 

Модулна система за гардероби с плъзгащи врати на покрит кант и горно водене.

 

Системата предлага богато разнообразие от избор на вътрешни разпределения за секторите и избор на различни като конфигурация врати. Конфигурирането става в няколко ясно изразени стъпки. Това прави избора на гардероб от страна на клиента (продавач-консултант) - лесно, интуитивно и без излишни условности.

 

По-долу ще маркираме основните моменти които характеризират гардеробната система.

 

Плъзгаща система

Използвана е доказана система на световно известния немски производител Hettich. Това е система TopLine 22 - доказала се във времето, с нейното постоянно качество и промишлена пригодност. Основните и предимства са: голяма товароносимост (до 50 кг), опростен монтаж и горната носеща релса с голяма якост на огъване

                               

Габаритни размери

Гардеробната система ЛИНЕА е проектиране без компромис, с оглед на оптимални размери и произтичащата от това функционалност. Доказало се във времето правило е че клиентите много често оценяват гардеробите функционално и предпочитат максимално големите гардероби които могат да си позволят.

Основното ограничение, което сме заложили е височината и дълбочината, базово да са фиксирани с цел оптимизиране на производството.

Масово срещаните гардероби на пазара са с ограничени размери. Това най-често се прави с цел - постигане на по ниска цена.

                Нашето желание е да ви предоставим един голям и функционален гардероб. Ето защо, изхождайки от единственото ограничение – най-често срещаната височина на помещенията (която е около 240-245 см), то ние сме  подбрали най-голямата възможна височина, така че, диагоналът на страницата да позволява изправянето от легнало положение за сглобяване в право положение. Една добра височина е 2300мм което значи че при дълбочина от рода на 630мм, диагоналът ще е 2385мм.

Моля, съобразявайте се с този факт когато избирате вашия гардероб.

 

Свободен избор на ширина

Тази гардеробна система позволява избора на ширина на гардероба. По този начин може да заявите гардероб с размери които да пасват на вашите нужди и разполагаемо място. Единствено трябва да се съобразите че размера трябва да е в интервала на максималния и минималния допустими размери.            

 

Вътрешни разпределение

Масово гардеробите се асоциират с броя на техните врати (крила).  Обикновено вътрешното разпределение зад всяко едно крило се нарича сектор.

Според нас, най-логичното нещо е да бъде дадена възможност за избор на тези сектори.

И ние сме направили точно това - възможен личен избор на функционално разпределение зад всяка една врата!

А това е, може би, най-голямото предимство на тази система – възможност да персонализирате и поръчате вашия гардероб така както най-добре ще ви послужи.

Предлаганите в конфигуратора вътрешни разпределение са съобразени с технологични условности и изцяло с наши лични наблюдения на пазара.

 Врати

За създаване на разнообразно и модерно звучене, е позволено  вратите да могат да бъдат от различни елементи, като цвят и материал. За да може да се изпълни технологично това, е използвана алуминиева кант дръжка която да обхваща и обединява отделните пана.

Основен момент във визията на вратата е наличието на металната кант дръжка.

Отделните пана на вратите, могат да бъдат от различни материали с дебелина 18мм - ПДЧ, МДФ мат, МДФ гланц, огледало с подложка.

Отделните детайли се свързват чрез дръжките и допълнителни метални планки в задната страна.

С цел да изглеждат  по-изчистено и визуално по добре, особено при комбинация на няколко различни цвята и материал, между отделните панели няма свързващи профили

Всеки един панел за този тип врати е с универсално пробиване за да е възможна промяна на конфигурацията и визията на вратата. Това ви дава свобода да пренаредите вашите врати за разнообразие и освежаване на интериора.

 


Избор на материали

Разполагайки с най-технологичната линия в България за нанасяне на UV покрития върху МДФ плоскости и с цел постигане максимално качество и пазарен имидж - корпуса на гардероб ЛИНЕА, е изпълнен от МДФ с високо устойчиво покритие в цвят RAL 9010 (бяло).

 

Технологични особености

  • Външните страниците на гардероба са изработени  с нут за фазерите. По този начин зад основния обем на гардероба се оформя – буферна кухина, която позволява прокарване на кабели и по-добро прилягане към стените. А също тъка и по-добра вентилация на фазера, което предотвратява натрупването на влага в гардероба.
  • Гардероба е изпълнен на регулировъчни крачета – това позволява при неравен под или денивелация той да застане възможно най-стабилно.

                            

 
 
 

 Галерия:Назад