Български

Гардероби

Гардероби по поръчка. Цени. Конфигуратор на гардероби.

Начало Как да поръчам

Как да поръчам

 

Сайта www.garderobi.bg e тясно профилиран за индивидуална поръчка на гардероби. 

Конфигуратора е проектиран с цел Вие (клиентите), да може по един лесен, бърз и интуитивен начин да създадете и поръчате подходящия за Вас гардероб.

Системата се състои от няколко ясно изразени етапа, последователноста на които не може да се прескача и са така проектирани че да насочват Потребителя.

 

Стъпка 1: Вход в конфигуратора

На този етап Вие трябва да изберете основния модел на гардероба който желаете да конфигурирате и поръчате.

 

Във входния "бутон" за съответния модел е изписана основната информация на която трябва да се обърне внимание. Това са размерите ширина, дълбочина и височина.

Всички размери се изписват в мм. Посочват се и граничните размери в рамките на които може да се варира. Посочена е и основна информация за типа на вратите.

Към всеки гардероб има линк "научи повече" който препраща към индивидуална статия посветена за този модел гардероб - от която може да получите повече и по-детайлна информация.

 

Стъпка 2: Избор на врати и цветове

 

Тук Вие трябва да изберете модела на врата. Това става от бутона "ИЗБЕРИ ФАСАДА" над всеки един сектор. Отваря се диалогов прозорец, в който може да прегледате моделите на фасадите и да направите своя избор. Всеки модел Фасада е съпътстван от информационно "балонче", което да ви запознае по добре с нейните особености.

 


След като сте избрали Фасадата, е време да изберете и цветовете.

 

Всеки един елемент от фасадата при който е възможен избор на цвят и материал е маркиран със следния символ

По същия начин ако е активна опцията, може да изберете и цвета на корпуса.

Избора на цветове и материали се отваря в нов диалогов прозорец.

В него може да избирате измежду различните типове материали и цветове.

 


След като веднъж са попълнени първоначално, цветовете на елементите подлежат на корекция просто като кликнете отново на тях.

 


В края на този етап трябва да посочите и желания от вас размер ако е позволен за избор.

 


През цялото време докато променяте размерите или цветовете, може да следите как се променя цената на гардероба в горния десен ъгъл на конфигуратора.


Стъпка 3: Избор на вътрешно разпределение


Става чрез клик в зоната на сектора, при което се отваря диалогов прозорец за избор на вътрешно разпределение на гардероба.

Всяко разпределение е съпътствано от кратко информационно съобщение което дава основната информация за неговата функционалност.

Избора става чрез клик върху изображението на съответното вътрешно разпределение. През цялото време докато конфигурирате секторите на гардероба, може да следите как се променя цената в горния десен ъгъл на конфигуратора.


В тази стъпка може и да добавите Опции и Аксесоари към гардероба, Това става посредством бут в долната лява зона на конфигуратора. Ако такива са активни, се отваря диалогов прозорец за техния избор. След избор на аксесоари те се зареждат в долната лента и се натрупват с тяхната си стойност към цената.Стъпка 4: Преглед на гардероба

Огледайте гардероба който сте конфигурирали. Можете да коригирате размера ако желаете или да добавите или премахнете аксесоари.

 

 

От този етап следващото действие ще пренесе гардероба в пазарската кошница и ще се очаква процедура по вашето потвърждение на поръчката.