Български

Гардероби

Гардероби по поръчка. Цени. Конфигуратор на гардероби.

Начало Рекламации

Рекламации

За клиенти За търговци

 

ВНИМАНИЕ !

Към настоящия момент регистрацията за крайни клиенти в платформата Е ЗАТВОРЕНА. Съответно НЕ Е ВЪЗМОЖНА поръчка от страна на частно лице.

Крайните клиенти могат да ползват конфигуратора с опознавателна и ориентировъчна цел, но при реален интерес могат да се обърнат към нашите търговски партньори.

Списък с тяхните контакти, можете да намерите ТУК,

 

При получаването на стоката потребителят е длъжен незабавно да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира лицето, извършващо доставката. Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени или заявени от разстояние стоки през сайта ДРУЖЕСТВОТО се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция. Адрес за жалби: гр. Русе, ул. Св. Димитър Басарбовски №111, национален телефон 082 / 800 870, email:office@evrodombg.com

 

С уважение:

Екипа на Евродом ЕООД - гр. Русе